...

idioter det finns i bland -.-
Malin och jag åkte till bispgården för att hämta vårat dricka och då hade dem sagt att dem hade skjuts till oss in till Sollefteå men när vi kommer dit så hade dme ju inte det så malin och jag blir fast där i 3 timmar då vi äntligen får skjuts till sollefteå :)
sedan var det ju crusing där och den kvällen blev rätt lyckad, tack alla för kvällen :)
Men säger bara en sak, lita aldrig på idioter -.-

ork inte..

orkar verkligen blogga längre, för som sagt så har jag inte bloggat på hela veckan, men ska försöka bli lite mer ordning i alla fall :)
dra igenom veckan en snabbis då :)
lördags var det brännboll.
Söndags var det bakisdag (y)
Måndag var man ''sjuk'' var in åt helvete trött vette fan va det var för nu kan jag knappt sova :O
tisdag helt vanlig skola inget speciellt som hände i alla fall
Onsdag åkte man moped till skolan och helt vanlig dag sedan gymmet och sola med Malin
Torsdag (idag) åkte moped i morse igen och på förmiddgen vad det helt vanlig dag och eftermiddagen åkte vi till Nyland på ett föredrag och hästar vi ska alltså ha ett föredrag var och jag har mitt i kyrkan på skolavslutningen.
Imorgon åker man och kollar på 3 lägenheter i alla fall och sedan leta efter skolavslutningsklänning, slips och aftonsvantar.. Slipsen är då till Fredrik :)

Fortsättning följer..

klockan är 23.12 nu och vi ska väl snart ut på stan igen, bara hit och äta lite och fylla på allt drickbart :)
är nu med Joel, malin, rebecca och hennes lillebror Liam och nu väntar vi fortfarande på Mikael Bergman som vi typ väntat på sedan klockan 5 idag :)
Hmm snart ska vi ut på stan igen då så fort Mikael kommer :)
aja hare gött och säger som joel säger ''kör hårt'' :D

fest i helgen :)

jaa ännu en slitsamma helg framför sig, men jag vet att den kommer bli lyckad :)
Om någon timme åker malin och jag till stan och sedan träffa vi Linus :D
Sedan får vi sa vart allt för oss :)
hare gött!

absolut inte samma person längre..

Jag kan inte förstå att en person kan förändrats på så kort tid genom en annan person..
jag vet inte äns vem du är längre, du var min bästa vän men nu vet jag inte alls vad du är..
Förut kunde jag sitta brevid dig och berätta en hemlis men om jag ska berätta en hemlis nu så berättar du den bara vidare till din speciella person..
vart tog du vägen? vi kunde ha så roligt och skratta åt ingenting och sedan krama om varandra då vi behöve ha en omfamnande kram, men nu är det en helt annan person som gör det åt dig..

mopedtrip med malin

Malin och jag tog en liten mopedtrip på promillevägen och åkte till min farmor och fick lite go fika, sedan när man ska hem så är det ju rätt mörkt och då tänker man såklart ''åhh hoppas inget hoppar upp på vägen nu och skrämmer mig!'' och jaa jag kollar för mycket på skräckfilmer och helt plötsligt hoppar det upp 2 fula älgar på vägen.. usch hatar dem :(
träffade också Henrik Bergvall och jennifer Söderqvist på denna lilla mopedtrip :)
Kan ju få tala om att alla ska be Henrik tvätta sin lilla epa! :D

Kristehimmelsfärdshelgen

Man är ledig i fyra dagar nu och man vet icke vad man ska göra, några ideér?
Tänkt på att ni är jävligt dålig på att kommentera, ska man blogga är det väl roligare att ni kommenterar så man vet att ni läser min blogg för det vet jag att det är några som läser :)
men imorgon blir det fest med bruden min och på lördag blir det typ ölbrännboll och grillning men dock ska jag dricka vin/cider :)
sedan kommer Linusgubben till sollefteå imorgon, jävlar va länge sedan man träffade honom :D
Känns som att det blir ännu en sliten helg men dock har man jävligt roligt :D
Lite bilder från förra helgen då vi spelade brännboll, dock var klockan rätt tidigt och det var inte mycket folk där och alla är inte med på bilden heller, fanns ett par grabbar med också men det var bara tjejerna som fastnade :)Erica, Emma, Malin och jag på bilden :Derica som springer och hennes pojkvän i bakgrunden :)Mathilda och emma sedan jag med fet röven ;)


Ängeln från det blå <3

jaa det är väl snart min tur att få canser i familjen, med tanke att jag solar rätt mycket och det är ju samma ålder som min kusin hade canser bortsätt att hon fick det när hon var 14 år och dog när hon var 17 år..
på lördag är det 8 år sedan hon dog, minns att jag inte fick komma på din begravning för att jag bara var 7 år och att jag inte skulle förstå något av varför alla grät, men hon var jätte gullig mot mig för att jag var yngst av syskonskaran.
Blev så rädd och gråtfärdig när jag kollade igenom mina saker som jag gjort när jag var liten och då låg det ett brev som hon skrivit till mig och jag började läsa det men kunde inte ta mig igenom hela brevet för att jag skulle börja gråta. 
saknaden är stor från dig, vi alla saknar dig jätte mycket och kan inte förstå att det snart har gått 8 år?!
vart tar tiden vägen egentligen? tyckte jag precis var liten och kunde sitta i min mammas famn och kramas lite grann :(
har fortfarande kortet på väggen som jag brukar kolla på när det känns som en för stor saknad och nu sitter jag själv och gråter här så ska alltså sluta skriva nu..

R.I.P Magdalena Dahl
2 april 1985 - 15 maj 2002

Vi älskar dig!
<3


barnsligheter blir man aldrig vuxen av..

gaaaaah jag blir så jäkla pissed off ibland, bara för att jag inte vill så behöver inte du lägga skuld på mig och bli så jäkla förbannad och sur och nå så in åt helvete barnslig ..
jag har förklarat varför och du sa att du höll med så bli inte sur på mig för det !

I wanna be a billionaire..

åhh jag vill vara riiiik så jävla jobbigt med lägenheter som är så jäkla dyra kommer bli 3 fattiga år nu framöver när man flyttar till sundsvall, ska i alla fall till sundsvall nästa fredag och kolla på 4 st lägenheter :)
fick i alla fall 2 par skor av mamma idag men dock var dem 2 storlekar för stor, alltså 38 så får väl försöka gå med dem ändå och se om jag lyckas :)
annars har det bara varit en helt vanlig skoldag, dyng trött har jag varit i alla fall ett bevis på att det varit en hård helg ;) 

på bilden: Robin, Malin, jag och emma sedan Jejja som tar bilden :)

helgen går allt för fort

Jag, emma och malin fick låna joels lägenhet i helgen och det var ju mysigt, var ju meningen att vi skulle ha myshelg men blev en fest helg igen..
jaa vi är allt för bra och kommer på alla möjliga idéer ibland :o
helgen var rolig ändå, men en sak är ju bara att man vill skicka ut alla jävla invandrare !

vill inte bli gammal..

min farster Lena har gjort ett jätte fint bildspel med min pappas mormor, började både gråta och skratta för att det var så vackert när jag kollade på det.
nu är det så att gerda som då är momma till mig bara är runt 80 år och fortfarande lever.
minns när vi var liten att vi alltid kallade henne för momma för att vi inte visste vad vi skulle kalla henne, för hon är inte farmor eller mormor så för oss har det hela tiden blivit momma.
sedan att man alltid fick varm choklad av henne och att hon alltid kunde komma med tokiga kommentarer.
åhh jag saknar när man var liten och kunde sitta i någons knä och krypa upp med knäna och bara få bli om kramad, det är tider som aldrig kommer komma tillbaka..


Usch vilken natt..

är fortfarande inte kry, låg och hosta jätte länge igår så kunde knappt somna och sedan har jag vaknat upp flera gånger utav att jag hostat :(
jag vill vara frisk någon gång, aja nationella idag och jag kommer inte klara det :(

sjuk dag..

baknade upp av att jag är jätte varm så kunde inte gå på skolan idag för att jag hade smått feber och haft ret hosta hela jävla natten :o
så har letat lägenheter hela dagen och bara försökt att vilat !
blir i alla fall att man måste på skolan imorgon, för då är det nationella i bilogi fy helvete vad det kommer gå åt helvete :O

in åt helvete !

seriöst.. in åt helvete bakis man är då vaknar upp i morse och undrar vart jag är och vart mina kläder är och jag kan ju säga att baksmällan började komma runt 3 tiden och jag tog 13 st tequila och det är jävligt bra för en liten person som mig xD haha
efter min 10e shot försvann minnet och allt är svart och jag menar verkligen svart som om jag har sovit eller blundat genom tiden :o
jaa aldrig mer tequila! :O

2 dagars

jaa nu kör Emma, Malin och jag engång till , blir 2 dagars (y)
och jag är så jävla bakis så det är inte sant och då ska man snart i väg och festa igen, hur orkar man egentligen?
aja wish me good luck?! :D
lär ju ska ha jävligt roligt i alla fall :)

lyckad kväll

lyckad kväll igår när det var valborg, åt helvete vad roligt jag hade och tackar och bockar till alla underbara människor som gjorde kvällen så lyckad :D
bakis in åt helvete nu då och sitter i joels lägenhet med micke, malin och joel och micke har knäckt en bärs så nu kör vi igen ! :D
ha det gött och ta det lungt ;)

RSS 2.0