säg mig, är du bakis idag?!

Idag min kära vänner och läsare!
Jag tänkte skriva lite om alkohol, is that okay? äsch, what ever!
Jag kommer fortfarande ihåg min första fylla, känns som evigheter sedan, men tyvärr så var de nog inte så.. 
Jag var 14 år tro jag, jag gick i 7an i alla fall.. alltså bara 4 år sedan, shiiiit..
och min käre mor visste ju självklart inte om att vi skulle dricka alkohol.. du vet
"mamma är de okej om jag sover hos en kompis i helgen? vi ska ha tjejkväll" kommer ni ihåg dem ursäkterna? för att man var för feg att berätta att man skulle ut och dricka alkohol.. Men de där gick fort bort, jag kände att de var bättre att berätta för mamma att man skulle ut och dricka.
I dagens läge så berättar jag vart jag ska, vad jag ska dricka, jag frågar till och med vad jag ska ha för kläder.. ah visst de där med kläder frågar jag väl hela familjen x) you know..tjejer med sina klädbesvär!
när jag började gymnasiet, blev jag den här tjejen som festade varje helg.. jag ville ha kul med mina vänner!
Men då kan jag även säga, jag har inte haft en riktigt kul fylla på en hel månad, jag är inte den där tjejen som går ut varje helg. vet ni varför? :D nä, men de kallas att växa upp! 
Nu när jag har fått körkortet så har jag börjat sätt en HELT annan syn på alkohol, jag åkte till och med på en fest igår för att jag hade så tråkigt, men festen var ju ungefär lika tråkig som att sitta hemma. De bästa med detta är att jag kan sitta här och tänka, fan vad skönt att vakna till och veta att nästan en fjärdedel av Sverige vaknar med en äcklig jäkla bakfylla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0