orättvist

vad är det här med rasist och orättvisa egentligen?
tydligen ska det ju vara rasistiskt att ha skolavslutningar i kyrkan bara för att dem har en annan religion och inte får gå in i en kyrka och sedan att svenska flaggan och nationalsången ska vara rasistiskt, vad är detta för skitsnack?
Vi har 4 st invandrare på mitt sommarjobb och idag blev Marcus och jag rätt orättvist behandlade, chefen sa att vi skulle springa och ta på oss regnkläder idag för att det regnade så mycket idag och sedan så säger han som säger åt oss vad vi ska göra alltså Göran att vi ska gå och ta på oss regnkläder och sedan går vi och tömmer skottkärrorna och när vi skulle hämta regnkläder så säger Göran : jaah oj det finns visst inga åt er dem här skulle ha!  sedan fick vi stå under ett 20 cm långt tak och se på när dem jobbar visst det var skönt att slippa jobba men han sitter jämt och klagar på att vi aldrig gör något?! :S
Sedan lämnar dem alla saker alltså skottkärror, 6st krattor och spadar som vi skulle ta undan men jag sket i det så jag lämnade det, men moget att bara lämna då? :o
ni lär tycka att det inte var något, men det är lite konstigt om man själv blir behandlad..
antingen är det orättvist eller så är det rasist mot vita?

sommarvärme

hahaha jag har fått bondbränna (y)
Hu känns det då? jo om jag ska säga det klart ut så bränns det ganska bra och även fast jag smörjt in mig så bränns det lika mycket och jag tror fan att min ansikte kommer brännas sönder om någon dag eller så..
men eftersom man är så duktig när man jobbar så är det självklart att man bränner sig och då har man ju såklart T-shirt på sig, så en riktig snygg bondbränna har jag fått (y)
Riktigt härligt väder är det i alla fall, solen skiner och bara några lättar vindar som det ska vara så man inte dör allt för mycket, har varit ungefär över 30 grader idag (y)
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1584811/theresewibeerg?claim=4jkkph2p3tt">Följ min blogg med bloglovin</a>

:@

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH att det alltid ska vara någon som ska förstöra för andra..
JÄVLA IDIOTER!
Finns fan ingen person här i världen som kan förstå hur man ska bete sig nu för tiden och för att jag inte har någon att prata med så försöker jag få ut allt aggressiva  här!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH...
ÅT HELVETE MED ALLT!!

summer schteeek

Jag har slutat jobbat för dagen och solen skiner och jag är jätte glad (y) :D
jag har börjat blivit hälsosam av mig att jag cyklar hem från jobbet varje dag så jag får bra med kondition när sommaren är slut, så det är väl drygt 8-9 km på en sträcka sedan ska jag cykla det ungefär 15 dagar nu framöver (y) :D
Dock är jag lite pissed över drygfaaanet på jobbet som försöker göra så jag får skit för allt hon gör?!
Ska det vara så eller? NEJ!
För hon satt och banka på den där jävla hinken idag och man ska vara tyst som det bara går och även fast jag & Marcus sa att han var på väg så fortsatte hon att banka sedan så blev det en ut skällning på mig istället ..
Om det ska fortsätta att vara sånt här härligt väder så vill jag åka och bada, någon som följer med? FORSEN kanske? :D :D

helgens drama

TORSDAG:
Åkte till ''bisgårn'' för att vara med Michael och sedan blev det bestämt att vi skulle åka och fiska på någon myr och jag säger att man ska aldrig lyssna på vad Michael tipsar så länge det gäller fiskeställen och mina skor ska ju egentligen vara vita men nu är dem så gott som bajsbrun och sulan är till och med vitare än tyget ;)
Så det blev Ante, Jessica, Michael, Knodd och jag som åkte och fiskade och det blev ju inte länge för ingen av dem två som fiskade fick något napp så då åkte vi tillbaka igen.
FREDAG: Då säger jag GLAD MIDSOMMAR! Lite efter men då har jag inte haft chansen att suttit vid någon dator och blogga så ;)
Men stannade kvar i Bispgården och firade min midsommar där åkte bara till stugan och hämtade nyckel och sedan hem till mig för att hämta kläder så man kunde duscha och så och sedan tillbaka till Bispgården för att duscha och sedan äta kebab tallrik och sedan åkte man till Mattias och Marianna och sedan när Larsson blev för dålig åkte man till Ante men då blev han för dålig också och då åkte vi till Michael och efter det blev det till Carro och sedan efter det brännboll men eftersom dem flesta hade druckit Tequila så blev det bara att åka hem med dem då och sedan var ju den kvällen slut :)
LÖRDAG: Stannade i Bispgården igen och det blev väl ''fest'' inte nå djävulskt mycket drag i alla fall men var ändå en liten rolig kväll, sedan kom ju Sebastian och Malin också och dem hade ju tänkt att gå hem till Graninge på natten men eftersom att jag vet allt så visste jag redan att någon skulle vara tvungna att hämta dem så Malins far var ju snäll och hämtade dem på natten (y)
SÖNDAG: Jaa idag så hände det väl inte så super mycket, Michael sprang runt i lägenheten och städade och sedan åkte vi ut i solen och runt 4a tiden skjutsade Michael hem mig och när man kom hem fick man go mat, fläskfilé med någon go sås och pommes ;)
Sedan har grannarna kommit hem som man varit katt vakt åt och dem hade ju varit i Tyskland och hälsat på sitt ny födda barn barn och då visade hon en bild på bebisen och självklart var hon jätte super sööööt!

fjärde dagen

nu är det fan helg! :D
så jag har ätit tårta 2 gånger idag hur fan känns det då, jooo jag har rätt ont i magen :(
Prinsessa tårta och jordgubbstårta (y)
tårta på kyrkan för att dem hade målat klart byggnaden och tårta här hemma för att bara, men snart så hoppar jag på bussen till Bispgården för att vara med Michael <3

skola eller jobba?

efter dem här tre dagarna har jag faktiskt tänkt att jag hellre går skolan än att man jobbar för jobbar man så blir man trött och less, man får ont i kroppen för att man rör sig och man blir så trött att man nästan går och lägger sig så fort man kommer hem och kliver upp bara någon timme innan jobbet börjar och då är det bara jobbet man har då man gör knappt något annat.
Går man i skolan så är man bara less när sommaren börjar komma och när läraren ger en för mycket prov eller läxor men jag väljer faktiskt nog skolan före jobb för på skolan kan man faktiskt ha kul ändå!
så jag väljer att INTE bli vuxen!
Sedan hör man alla gamla tanter och gubbar att dem längtar tillbaka till högstadiet jätte mycket och så och visst det gör jag redan också, för att jobba är allt för jobbigt :O
9B saknaden är redan stor! <3

tredje dagen

nu har det allt börjat blivit dyng drygt och jag blir bara mer och mer irriterad, DRYGFAAAAAAAAAAAAAAAN!
bara för att man ligger och sover så kommer göran och skrämmer än så man vaknar blir att man somnar om man måste kliva upp så jävla tidigt och få så jävla dåligt betalt :O
råkade dock bränna mig i solen också eftersom vi somnade på lunch rasten också :O
Sedan var det nå turkar som börjat där också och bara för att dem är turkar så ska dem ju såklart få 50 kr/h och jag får 30kr/h hur jävla dåligt är inte detta då, jag ska fan sätta stopp för detta!

andra dagen

andra dagen på skit jobbet bara 8 dagar kvar att jobba kvar, snälla låt det gå fort (a)
blev en rätt lång lunch rast så linda åkte på affären och köpte godis åt oss och sedan skulle hon testa massa grejer med allt godis ;)
Efter man slutat så cyklar man hem och pratar med mamma så vi bestämde att åka till stan och handla lite, blev 2 BHar, en trosa, plugg till örat, en bok (y)
sedan så blev man intervjuad av tidningen och dem frågade om jag kollat på fotbolls vm och såklart säger jag ja för att jag har kollat på en match och då knäpper dem en jätte ful bild på mig också :(
Pluggen som jag köpte 6 mm nu!

första dagen

usch vad jobbigt det är att kliva upp klockan 6 när man redan har vänt på dygnet och gått och lagt sig runt 3 på natten, men fick så lov att kliva upp eftersom jag har börjat jobba och det är ju inte precis vilket ställe som helst jo det är på kyrkan där jag har varit 2 år redan och nu blir det 3e året..
Snacka om att jag hatar det där stället nu, men men jag får ju pengar men dock är det dåligt betalt 30 kr i timmen och på det andra stället får jag 58 kr i timmen så lite bättre där, men behöver ju pengar nu tills jag flyttar såå :)

hyllningstalet

Tänkte faktiskt skriva talet här som Malin & jag sa på skolavslutningen om det är någon som vill läsa och komma ihåg :)
Tre år tillsammans och nu är allting slut, tack för tiden vi haft tills nu.
Vi har fått lärare att gråta, skrika och skratta och nu är det vår tur att ut i världen ratta.
Tänk alla våra glada stunder. Även de dåliga, då näsben knäcktes, fingertoppar flög och folk blev skallade. Vi har tagit oss igenom det mesta blod, svett och tårar men ändå många glada vårar.
Undrar vad vi gör om 20 år?
Vi kanske sitter i den här kyrkan och kollar på våra barn gå ut skolan. Elin Mattsson kanske tar emot nobelpris i kemi av kungen. Jag själv kanske sitter och intervjuar Elin för att hon tog emot nobelpriset. Någon kanske möter mattias i Japan för att han är reseledare och någon annan ser vi på tv som tävlar i os för skidskytte.
Det är det som är så finurligt med framtiden att man vet inte vad som händer.
Ditt människovärde avgörs inte av hur bra betyg du får, hög lön eller blir ihop med snyggaste tjejen eller killen.
Du är oändligt värdefull bara för att du är du. Du är du, och ingen är bättre på det än just du. Att vara lyckad är inte samma sak som att vara lycklig.
Vi vill tacka er lärare för att ni stått ut med oss i vått och tort i tre långa jobbiga år. Vi vill speciellt tacka städet som nog har fått tagit mest skit.
sedan mattanterna och Halvar som gjort frukost och lunch varje skoldag.
Tre år tillsammans och nu är allting slut, tack för tiden vi haft tills nu.

basta och bada

Usch igår så tvingade Malin & Sebbe ner mig i vattnet för att bada rätt jävla kallt men ändå skönt, men man fick ju springa in i bastun nästan på en gång  så var ju skönt det så nu är det där jävla första doppet borta i alla fall (y)
Sedan kom ju feg grisen Michael som inte ens vågade bada men fick han att basta i alla fall :D
Har vare med Malin & Sebbe hela helgen fast på fredagen åkte man till Bispgården för att vara med söt Michael och på lördagen åkte man till Malin igen och vi gjorde mat och satans gott blev det, kyckling filé med ris och svamp sås och grönsaker :D
Sedan blev det ut och rida en sväng och det gick ju bra men inte riktigt som vi ville dock, hästen Malin hade var allt för studdsig så blev inte galopprejs som vi ville :O

Skolavslutningsbilder

Linda, Malin, Louice och jag sjunger we are the world.
detta var ju rätt roligt för Linda & Malin sjöng med mick men Louice och jag hade rätt stark röst så vi slapp det ;)
malin & jag höll ett hyllningstal till niorna <3
Blom utdelning
malvina & Elin
In i skolan en sista gång för att få betygena och få fika (y)
Antingen vare kallt eller så har jag fått nå cp smile :O
Här har jag också det där cp smailet ;)
Här står 9B samlade en sista gång :( <3
Linda V, Linda H, malin, Oskar, Yev, Christoffer, Hanna, Kevin, kalle, Henrik, Alexander, Nathalie, Johanna, Fredrik, Michelle, Anton, Mattias, Jim, Elin, malvina, Angelica, Sune, Christer & jag! <3
skrev inte alla namnen i ordningen men det har varit 3 helt underbara år, kommer sakna denna underbara klass så otroligt mycket och jag hoppas att vi redan i sommar har en återträff för jag kommer ju inte träffa er lika mycket som ni andra träffar varandra för att jag flyttar!
Skulle kunna säga att jag till och med älskar er! <3

balbilderna

jag lovade igår att det skulle komma lite balbilder och nu kommer dem :D
Malin, Jag och fredrik med bilen bel air -55 (y)
Jag, dock en liten suddig bild :/
Jag och min balkavaljer
Linda & jag
Ett gruppfoto
frida & jocke
Yev & Elin
Malvina & Erik
Från vänster: Ida, Angelica, Hanna, Malvina, Elin, Malin, Nathalie, Elin, Josefin, Olivia
Så såg det ut inne när vi kom in och på alla namnskyltar var det massa fula bilder på än sedan man gick i 6an eller 7an och man skrattade gott om dem i alla fall ;)
Balens Drottning Frida & Balens kung Kevin!
och nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, vill ni se fler får ni gå in på min facebook, Therese Wiberg

over and out..

neeeej! nu är och förblir 9b slut!
kunde inte få ut tårarna på skolavslutningen men nu när jag sitter och lyssnar på musik så känner jag att tårarna kommer, guuuh så sjukt hemskt det är, nu kommer ju allvaret börja ju :(
hemskt att se sina klasskompisar att gråta och när man själv inte kunde gråta så :(
men som sagt så måste man hålla kontakten och det ska jag göra även om jag flyttar :DDD

bal ikväll!

snart kommer Ann-Louise hit och ska fixa mitt hår och gud vad nervös jag börjar bli :O
vaknade runt 8 i morse och kunde inte fortsätta sova så läste ut en bok och sedan gick jag och tok kaffe och kollade på movie award (y)
Så kan tänkas att jag är rätt nevös ?!
men kommer bli stört roligt ikväll, kommer bilder imorgon förmodligen :)

Stockholmare på äventyr i Norrland

woho idag kommer Elin upp hit!
Elin är då min syssling och som kommer från Stockholm hon har bara varit i Norrland en gång och det var när hon var 2 år så nu har jag tvingat upp henne hit så hon får lära sig ett och annat om Norrland, så hon kommer stanna ända fram till Torsdag (y)
Då ska vi hinna med massvis med saker som att kolla min bal och min avslutning, avslutningsfest, titta på hennes farmors barndomshem som då min farmor bor i så det blir rätt enkelt, sedan ska vi åka massvis med moped så hon får se massvis med SKOG (y) :D
hmm få se, hon är nog här om si sådär 7 timmar (y)
sedan får jag åka och hämta min balklänning idag :D

(y)

nu äre fest för fan!
sitter hos Joel och groggar hade väl tänkt en nykter kväll men man blir ju bjöden på groggar ändå (y)
sedan är det ju skönt folk så man tackar och niger för det man tager! (y)
Nu dar jag mig vidare, ha det gott och gattis alla studenter, CYA!

(N)

bra jävla onödig skoldag idag :O
hade sovmorgon idag så började runt 9 och då skulle vi kolla på allas filmarbeten vi har gjort på bilden och efter det hade Krille & Johanna en redovisning om Krilles pappas rallybil och när det var klart kunde man ju åka hem, jag var hemma vid 11 så jag kunde ju ha nästan lika gärna ha stannat hemma idag :O
fast nog vare lika bra att jag for för var ju tvungen att ta hem talet så man kan träna så man inte säger nå fel i kyrkan :)
på måndag är det brännboll och på tisdag är de bal och på onsdag är det skolavslutning, så alltså aldrig mer några 9b! :(
kommer sakna våran förbaskade klass, aldrig mer nå flum av dem ''konstiga'' aldrig mer nå små tjaffs mellan Kevin och mig.. hur fan kommer detta gå till när jag inte få se dem nå mer, jag kommer ju bara försvinna till sundsvall och alla andra stannar kvar här :O

sommarjobb = check!

fick brev från kommunen idag och tror jag satt och skrek i minst 15 min för att jag kommer få vara på Ärebo som är ett ålderdomshem :O
men tur att man är ung så man slipper torka stjärtar :D
och för att man är där får man 3480 kr och sedan har jag fått ett på kyrkan också som jag får 2100 kr men borde få mer för det är 3e året jag är där -.-
drygt som satan, men men pengar som pengar, får ju rätt mycket för är katt vakt hos grannen nu i en månad och i fjol fick jag 1000 kr får väl se om man får det i år också :)

..

buhu, vilka jävla idioter det finns, det värsta jag vet är när folk ska göra narr av än mitt framför ögonen -.-

om ungefär si så där 9 dagar är grundskolan done and out :D 
kittlar döts skönt i kistan! nä men jag kommer sakna bästa klassen som finns ever 9B det värsta är ju att man splittrar och alla är borta över hela sverige, men man hittar snart en ännu bättre klass får man hoppas på :D

tiden går för fort

Idag får min bror nycklarna till sitt hus och om prick en månad får jag börja flytta in i min egna lägenhet :D
usch vad tiden går så fort, min bror är nu 27 år och jag minns när han var drygt 15 år och jag 4 år och han lurade mig med allt som t.ex att jag skulle flytta till fosterfamilj och att min nya familj kommer om en timme och jag börjar då packa ihop allt jag äger och när han kommer och säger att han skämtar så blev jag jätte ledsen, så mycket älskade jag min familj då (y) :D
men snart går jag ut 9an och jag tycker det var nyss man började 7B och allt var jätte läskigt men nu vet jag i alla fall att jag inte tagit min tid och verkligen lärt känna alla i klassen riktigt synd säger jag bara, men får väl hoppas att man träffas åter igen för min klass är verkligen UNDERBAR :D
men tiden går för fort, snart sitter jag på konsum här i långsele med mina tanter och dricker en kopp kaffe säkert :(

saknar den du var..

vart har tog du vägen? du är så konstig nu för tiden.. helt plötsligt kan du älska mig och helt plötsligt kan du hata mig?!
Vart tog min bästa vän vägen? jag säger såhär were did you go, I miss you so! jag vill ha tillbaka min bästa vän som jag kunde skratta med, ragga killar med, träffa underligt folk med..
antagligen kanske du har växt ifrån allt det där och jag stannat i den tiden då man faktiskt fortfarande har roligt och inte går tillbaka till andra och inte kan släppa fram ett leénde äns :/
Men som sagt när våren kom så är du verkligen inte den personen jag kände..

RSS 2.0